FAB BRAZILIAN WAX

TFULL BODY WAX BY FAB BRAZIL

De Brazilian Wax behandelingen worden al jaren in onze franchise vestigingen in Brazilie aangeboden en kunnen vanaf heden ook vanuit het hoofdkantoor van Fabelash Nederland te Amersfoort als training én behandeling gedaan worden! 

Wil jij je haargroei minderen en zeker 3 weken genieten van een gladde en haarloze huid? Maak kennis met de FAB Brazilian WAX behandeling óf wordt een WAX professional door onze opleiding te volgen!

 • Brazilian Wax Training ALL Round WAXING 
  € 340,- ex. btw incl. pakket
  Duur van de training: 10-00 tot 16.00 uur

 

 • Brazilian Wax Facial
  € 99,- ex btw (geen pakket inbegrepen, je werkt met onze producten)
  Duur van de workshop 60 min. a 120 min.

 • WAX Training op maat
  € 290,- excl. btw inclusief wax pakket ( kies uit 3 lichaamsdelen om te waxen) 
  Duur van de training: 10-00 tot 14.00 uur 

​Brazilian Wax is een behandeling waarbij je zowel de intieme delen als ook andere lichaamsdelen kan ontharen met wax producten. 

​Wil jij een extra dienst aanbieden in jou salon en hiermee meer omzet genereren? Kies dan voor deze opleiding. Je leert intieme delen te waxen met deze behandeling en ook worden de andere lichaamsdelen uitvoerig behandeld, dus ook jij kan na deze training meerdere lichaamsdelen waxen ( Training: All Round Waxing Brazilian Wax) hiermee kan je zowel mannen als vrouwen waxen (Boyzilian) Je bereikt hiermee een andere doelgroep waardoor jij je klantenbestand kunt vergroten.

Ben jij geïnteresseerd om een training op maat te krijgen ? Kies dan voor onze training op maat! Wij stellen dan de perfecte waxtraining samen die aansluit op jouw wensen!

​Brazilian Wax Training 

​De Brazilian Wax Training duurt 1 dag, wij starten de dag met een uitgebreide theorieles, huidtypes, haartypes, diversiteit in wax soorten en nog veel meer! wordt tijdens de theorie besproken. Vervolgens zullen wij in de praktijk op de modellen (die je zelf dient te verzorgen) de wax behandelingen uitvoeren. 

​Deze Brazilian Wax Training is een volle opleiding waarbij je leert werken met de beste Brazilian WAX ( FAB WAX) en met de Braziliaanse technieken een complete ontharing kunt garanderen. Onze techniek is ontwikkeld in onze Braziliaanse Filialen. 


Inhoud starterspakket:

 • waxpot Heater

 • spatels

 • Wax parels 500gr.

 • FAB WAX Aftercare 

 • Alcoholdoekjes

 • certificaat Fab Brazilian Wax

 

​Wil je meer informatie over deze training bel ons op 033 20246 85 of stuur een mail naar info@fabelash.com 

De Brazilian Wax training wordt 1 x per maand ingepland en vind plaats in onze Beautyacademy te Amersfoort of bij Fabelash Alkmaar.

Aangezien wij discreet omgaan met onze cursisten én modellen die deze dag gewaxt gaan worden is deze training ingericht op de bovenste verdieping van Fabelash waar geen mannen zijn toegestaan tijdens de lesdag. 

FABELASH NEDERLAND HQ

SILICIUMWEG 17

3812 SV AMERSFOORT

KLANTENSERVICE:
033-202 4685 / info@fabelash.com
MA T/M VRIJ 
9H - 17H

ZATERDAG
10H - 17.00H

cursus wimpers belgie.jpg
fabelash brasil.png

FABELASH ACADEMY

LOCATIES NL & BE

AMERSFOORT

EINDHOVEN

NEERPELT (BE)

DEN HAAG

DEVENTER

ALMELO

DRUNEN

DONKERBROEK

 • ZELFDE DAG VERZONDEN
  OP WERKDAGEN VOOR 16.00 UUR BESTELD

 • GRATIS VERZENDING       
   BINNEN NEDERLAND BIJ ORDERS   V.A. € 50,-

 • GRATIS VERZENDING NAAR BELGIE
  (BIJ ORDERS VA € 100,-