top of page

PERMANENTE MAKE UP AMERSFOORT
BY FABELASH & COPACABANA BROWS

NEW AT FABELASH 

IMG_5550.JPG.jpg
ES PMU LOGO WIT.png
IMG_6291.HEIC.heic
PL_news_2108-366x234.png

Wij zijn een GGD gekeurde Salon, bij ons kunt u dus veilig terecht voor diverse behandelingen. Wij werken uitsluitend met gekeurde pigmenten, naalden en overige producten en wij garanderen 100% hygiëne en houden ons streng aan de richtlijnen van de RIVM.  U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Afspraken of vrijblijvend advies? 033 20246 85 of info@fabelash.com
 

Wij werken met de nieuwste SPMU technieken

( semi permanente make up) 

POWDERBROWS

Met de nieuwste powder ombre techniek pigmenteren wij jou wenkbrauwen met als resultaat een mooie gepoederde strakke brow.

MICROBLADING

Handmatig creeren wij perfecte hairstrokes ( haartjes identiek als een echt wenkbrauwhaartje) hiermee krijg je een natuurlijke wenkbrauw.

COMBI BROWS

Bij de combibrows zetten wij je aanzet aan met strokes en poederen wij met de nieuwste techniek shading (from Brasil) de rest van de wenkbrauw.

LIPS

Met onze diverse pimentkleuren kunnen wij een perfecte lipkleur aanbrengen met de powdertechniek, volle gezond gekleurde lippen als resultaat.

INFRA LASH

Een diepzwarte lijn tussen de natuurlijke wimperharen, met een volle wimperlijn als resultaaat

LINER UP / LOW

De traditionele eyeliner kan zowel op de boven als op de onderwimpers worden aangebracht, tot wel zeker 3 jaar resultaat!

LINE & WING

Een prachtige eyeliner met een wing, dit is een vollere lijn bij de uiteindes van jou wimpers.

LINE & SMUDGE

Een prachtige eyeliner met smudge effect / pixel effect. Een liner met een poederige afwerking waardoor het lijkt dat je een oogschaduw draagt.

OMBRE POWDERBROWS 

Een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen. Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbrauwen. Dit gebeurt al op een jong leeftijd en met behulp van semi-permanente wenkbrauwen (dus geen tattoo) maar een semi permanente make-up. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi en als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid. Voordelen van deze techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en SUPER MOOIE STRAKKE WENKBRAUWEN!

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend zodat je niet voor verassingen komt te staan en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database

Waarom is er een nabehandeling

Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU bij Fabelash is deze behandeling inbegrepen in de prijs.

Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?

Nee, wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom

Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?

Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insuline

MICROBLADING 

Met de Microblading techniek creeeren wij met een microblading blade hairstrokes, een prachtig natuurlijk resultaat waarbij eigenlijk niet te zien is dat de wenkbrauw is getatooeerd! EEN PRACHTIGE NATUURLIJKE BEHANDELING waarbij wij de hairstrokes blenden in jou eigen brows, met als resultaat perfecte wenkbrauwen!

LIP PIGMENTATIE / LIPBLUSH

Met de nieuwste LIP PIGMENTATION technieken brengen wij weer kleur terug in jou lippen! Met het PMU apparaat 'pixelen' wij de prachtige pigmentkleuren in jou lippen. Zo brengen we een natuurlijke roze / coraal of rodere kleur aan in jou lippen. We zetten de buitenlijnen aan en en schaduwen de lippen met een prachtige kleur in. Een behandeling die 2 - 3 jaar resultaat geeft, 

 

  • vollere lippen

  • prachtige kleuren die bij jou passen

  • elke dag mooie gekleurde lippen 

  • 2-3 jaar resultaat

  • de PMU LIPBLUSH is een groot succes bij onze klanten! 

PMU EYELINER / infralash

Infralash:

Met de nieuwste permanente make up techniek creëren wij een diepzwarte lijn tussen de natuurlijke wimperharen, hierdoor creëer je een volle wimperlijn, deze behandeling wordt in 2 behandelingen uitgevoerd.

EYELINER met of zonder WING

De traditionele eyeliner boven de wimperharen wordt nauwkeurig aangebracht zodat je zelf geen eyeliner meer hoeft op te doen! Je mag ervoor kiezen om hier een wing ( een soort licht vleugeltje) of voor een smudge effect (soort oogschaduw powderline effect) 

Plan je gratis intake gesprek in zodat wij jou vakkundig kunnen adviseren welke liner style bij jou past!

HIDRAGLOSS LIPPIGMENTATIE.jpg
eyeliner pmu fabelash.jpg
eyeliner fabelash met pixels.jpg

Bij Fabelash Amersfoort en Fabelash Ede kan je terecht voor de PMU behandelingen. Onze PMU artists zijn nationaal en internationaal opgeleid in o.a. Brazilië met de nieuwste technieken op het gebied van (S)PMU  Wij hebben enkel vakkundige gecertificeerde artists & GGD gekeurde salons

Wij adviseren jou graag bij jou keuze voor PMU, daarvoor nodigen wij jou graag uit in onze salon.

ellen schijff sign black.png
Ellen - _andressaplaceres-21.jpg
bottom of page