top of page

Revolutionaire

huidbehandeling

COLLAGEEN DRADEN

Fabelash is een erkend en gecertificeerde salon om de collageen draden protocol uit te voeren 

Nieuw bij Fabelash!

Collageen draad behandeling 

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. En zien we de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de collageen draad behandeling gaan we je helpen om de fijne rimpels te vervagen!

Hoe werkt het?

We brengen het collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. De behandeling is niet pijnlijk we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook.

 

De rimpel behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste techniek en neem het verouderingsproces in eigen handen.

Het beste resultaat behaal je na een aantal behandelingen

 • Advies 3 behandelingen, 1 behandeling per 14 dagen

 • na 3 maanden weer 1 behandeling of tijdens je reguliere behandeling steeds een paar draden
   

De rimpeldiepte is dan voor maanden lang afgenomen (+_ 6 tot 9 maanden). Per persoon is het resultaat verschillend. De zorg voor het eigen lichaam speelt een grote rol.

 

Met de draad techniek verhogen wij het collageen niveau.

Voordelen van de collageen draden

 • Verminderd de rimpeldiepte

 • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.

 • Naald & Pijn vrij

 • Collageen niveau verhoging

 • Verbetert de huidkwaliteit

 • Geschikt voor alle huidtypes
   

Basic Behandeling

 • Reiniging

 • Exfoliant voor de collageen draden

 • Cupping / Microneedling & Natural Face Lifting met hyaluron

 • In de uitgebreide behandeling met Microneedling

 • Aanbrengen van de draden met hoogwaardig serum

 • Afsluitende verzorging

 

 • Na de behandeling doet u zelf 6 uur niets aan de huid! Geen gezichtsverzorging, douchen of sporten

Omdat het een behandeling op maat betreft en afhankelijk van de hoeveelheid rimpels kunt u starten met 4 draden. De een heeft meer draden nodig dan de ander. Voor een heel gezicht heb je veel meer draden nodig, dit is afhankelijk van de hoeveelheid rimpels. Bij Fabelash geven wij altijd vooraf een advies voor het beste resultaat en bekijken wij samen met jou wat de beste behandeling is.

MICRONEEDLING IN COMBINATIE MET COLLAGEENDRADEN

 

Microneedling voor huidverbetering
 

Microneedling gaat uit van de eigen kracht van de huid om zichzelf te vernieuwen. Door middel van microneedling maak je minuscuul kleine gaatjes in de huid waardoor bovenste beschermende laag van de huid wordt doorbroken. Door het zogenaamd openen van de huid, ontstaat de mogelijkheid werkzame stoffen diep in de huid te laten doordringen.

De Micro-Pen is een elektronisch apparaat dat met steriele dichte naaldjes honderden microkanaaltjes in de huid maakt. Hiermee worden effectief stugge weefselstructuren versoepeld. Denk hierbij aan littekenweefsel (als gevolg van acné) of diepe rimpels. Met de Micro-Pen realiseren wij de behandeling die de huid verstevigd door het stimuleren van de fibroblasten die collageen en elastine aanmaken, dit zorgt voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur.

Daarnaast is dit medische (steriele) microneedling systeem krachtiger, preciezer en veiliger dan andere systemen. (onze Braziliaanse Fabelash Filialen werken hier al jaren erg enthousiast mee! ) De verwisselbare naaldkop kan slechts een keer worden gebruikt. Hierdoor is er bij Microneedling behandelingen geen risico op kruisbesmetting tussen patiënten.

Het slimme druksysteem in het device detecteert zelf de mate van stugheid in de huid en past hierop de behandelsnelheid aan. Hierdoor weet je behandelaar zeker dat de ingestelde naalddiepte op de verwisselbare cartridge gegarandeerd bereikt wordt en niet wordt overschreden.

 

Hoe werkt Micro-needling met de Micro-Pen?

Met micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Welke indicaties worden met de Micro Pen Behandeld?

De Micro-Pen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

 • (Acné) littekens

 • Fijne lijntjes

 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)

 • Doffe huid

 • Grove huidstructuur

 • Striae / striemen

 • Vergrote poriën

 • Verslapte huid

   

Waar moet je rekening mee houden na de behandeling?

 

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode.  Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 2-4 weken.

Wat is Microneedling?

Een gezonde huid heeft heeft als primaire doel zoveel mogelijk het lichaam te beschermen tegen de nadelige werking van invloeden van buitenaf. Haar doel is dus zoveel mogelijk stoffen buiten te houden. Dat is er dan ook de reden voor dat slechts 3% van de werkstoffen in bijvoorbeeld een crème wordt opgenomen door een gezonde huid die in tact is.

Microneedling wordt op verschillende manieren toegepast. De meest bekende manier is door gebruik te maken van een dermaroller. Bij Fabelash zijn we groot fan van het Micro-Pen System.

DEZE BEHANDELING IS ZEER GESCHIKT VOOR MANNEN & VROUWEN!

 

 

 

 

 

 

 

HYDRALIPS

Bij onze Fabelash filialen in Zuid Amerika voeren wij deze behandeling al jaren uit! Door middel van de Micro-Pen brengen wij een natuurlijk volume in de lippen, ( dit is geen hyaluronpen - effect!!) wij vullen de lippen niet met een hoge hoeveelheid hyalluron, wel brengen wij een lichte mate van hyaluron in de lipranden aan en voeden en peelen wij de lippen met de Micro-Pen, de gezonde eigen kleur lippen komt weer naar boven en door de Micro-Pen in combinatie met de hyaluron te gebruiken kunnen we een lichte volume geven aan de lippen. Een zeer populaire behandeling voor jong en oud die de lippen intens voed, hydrateerd en volume geeft met als resultaat HYDRA LIPS!

Prijzen

Prijs per behandeling incl. MicroneedlingFACE

 • 1 X ZONE BEHANDELING
  € 69,- Gezichtsbehandeling inclusief 4 - 6 draden (1 zone behandeling zoals frons of neuslippenplooi)

   

 • 1X fULL FACE BEHANDELING
  € 99,- inclusief 8-12 draden  

   

 • FULL FACE KUUR (BESTAAT UIT 3 BEHANDELINGEN)
  € 290,- FAB Anti Aging Collageen Draad Kuur 12 draden
  (1 KUUR BESTAAT UIT 3 BEHANDELINGEN MET EEN INTERVAL VAN 14 DAGEN)

   

 • MICRONEEDLING behandeling (zonder draden met hyaluron)
  € 70,- inclusief peeling reiniging en hyaluron   

LIPS

 • 1 x HYDRALIPS  Microneedling + hyaluron 
  € 55,-

   

 • HYDRALIPS KUUR ( 3 BEHANDELING MET INTERVAL 14 DAGEN)
  € 140,- 

 

HIDRAGLOSS LIPPIGMENTATIE.jpg
Microneedling collageen draden amersfoort.jpg
hidralips amersfoort.jpg
bottom of page