top of page
microneedling fabelash.png

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij kleine naalden in de huid worden gebruikt om microscopisch kleine verwondingen te creëren. Deze procedure wordt vaak gebruikt voor huidverjonging en heeft verschillende voordelen.

 

Fabelash is gecertificeerd in Microneedling behandelingen je kan in onze vestigingen terecht voor deze fantastische behandeling!

FAB SKIN TREATMENTS | Voordelen MICRONEEDLING

 1. Verhoogde collageenproductie: Microneedling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, een eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt. Dit kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.

 2. Verbeterde huidtextuur: Het kan helpen bij het verminderen van littekens, inclusief acnelittekens, en het egaliseren van de huidtextuur. Dit is vooral nuttig voor mensen met onregelmatige huidtextuur.

 3. Verkleining van poriën: Microneedling kan helpen bij het verkleinen van vergrote poriën, waardoor de huid er gladder en meer verfijnd uitziet.

 4. Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten: Door microkanaaltjes in de huid te creëren, kan microneedling de opname van huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor de effectiviteit van serums en crèmes wordt vergroot.

 5. Huidverstrakking: Het kan de huid helpen strakker te maken en de tekenen van veroudering te verminderen.

 6. Verbetering van hyperpigmentatie: Microneedling kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, zoals ouderdomsvlekken of zonneschade.

 7. Verhoogde bloedcirculatie: De procedure kan de bloedcirculatie in de huid verbeteren, wat de algehele gezondheid en uitstraling van de huid kan bevorderen.

 8. Minimale hersteltijd: In vergelijking met sommige andere cosmetische procedures heeft microneedling meestal een relatief korte hersteltijd. De meeste mensen kunnen hun dagelijkse activiteiten snel hervatten.

 9. Geschikt voor verschillende huidtypes: Microneedling kan worden aangepast aan verschillende huidtypes en -problemen, en het is over het algemeen veilig voor diverse huidtinten.
   

Hoewel microneedling veel voordelen biedt, is het belangrijk om te begrijpen dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen variëren, en het is mogelijk dat meerdere sessies nodig zijn voor optimale resultaten. 

Bij Fabelash kan je terecht voor een intakegesprek zodat wij precies kunnen bepalen welke voordelen deze behandeling voor jou kan bieden en hoeveel sessies wij schatten nodig te hebben.

microneedling amersfoort.png
fab skin cursus microneedling.png

Nazorg Microneedling

microneedling aftercare.png
bottom of page