top of page

FABELASH SALON BEHANDELINGEN

About

Je kan bij de Fabelash Salons kiezen uit diverse behandelingen op het gebied van wimperextensions. Naast wimperextensions behandelingen bieden wij tevens Browbehandelingen, lash en browlifts, permanente make up en huidbehandelingen met Microneedling. Graag leggen wij jou de verschillen uit tussen ons LASH STYLES.  

IMG_2174.jpg

One by one

Elk wimperhaartje wordt verlengd met 1 extension, een mooi natuurlijk resultaatl

Proefset wimpers?

Boek je een proefset wimpers dan krijg je een one by one plaatsing van +_ 50% plaatsing op je natuurlijke wimpers. Erg handig als je eens kennis wilt maken met extensions of wilt weten of je er wel of niet tegen kunt!

Lash Kiss

Lashkiss is een behandeling die door Fabelash is ontwikkeld, een zeer lichte volume set waarbij +_ 50% van de natuurlijke wimperhaartjes worden geplaatst, een mooie natuurlijke light volume als resultaat!
 

Russian Volume

De meest geboekte behandeling bij Fabelash! Een mooie volle set volume waarbij 100% van de natuurlijke haartjes worden bekleed met een handgemaakte Fan/ waaier. Hiervoor gebruiken wij de zachtste en dunste wimperextensions van Fabelash. Een mooie volle  set wimperextensions! 

IMG_2182.jpg

Lashkiss Fabelash

Russian volume 

Brazilian volume Y lashes

2D lashes

Hybride lashes

Bovenstaande afbeeldingen zijn door onze eigen Fabelash stylisten gemaakt, deze foto's mogen niet worden gekopieerd of dergelijke. Voor actuele fotos en meer voorbeelden van onze verschillende stylen wimpers volg onze socials op instagram en tiktok @fabelash.

Prijzen klik hier

bottom of page