top of page

FABELASH SALON BEHANDELINGEN

About

Je kan bij de Fabelash Salons kiezen uit diverse behandelingen op het gebied van wimperextensions. Naast wimperextensions behandelingen bieden wij tevens Browbehandelingen, lash en browlifts, permanente make up en huidbehandelingen met Microneedling. Graag leggen wij jou de verschillen uit tussen ons LASH STYLES.  

IMG_2174.jpg

One by one

Elk wimperhaartje wordt verlengd met 1 extension, een mooi natuurlijk resultaatl

Proefset wimpers?

Boek je een proefset wimpers dan krijg je een one by one plaatsing van +_ 50% plaatsing op je natuurlijke wimpers. Erg handig als je eens kennis wilt maken met extensions of wilt weten of je er wel of niet tegen kunt!

Lash Kiss

Lashkiss is een behandeling die door Fabelash is ontwikkeld, een zeer lichte volume set waarbij +_ 50% van de natuurlijke wimperhaartjes worden geplaatst, een mooie natuurlijke light volume als resultaat!
 

Russian Volume

De meest geboekte behandeling bij Fabelash! Een mooie volle set volume waarbij 100% van de natuurlijke haartjes worden bekleed met een handgemaakte Fan/ waaier. Hiervoor gebruiken wij de zachtste en dunste wimperextensions van Fabelash. Een mooie volle  set wimperextensions! 

IMG_2182.jpg

Lashkiss Fabelash

Russian volume 

Brazilian volume Y lashes

2D lashes

Hybride lashes

Bovenstaande afbeeldingen zijn door onze eigen Fabelash stylisten gemaakt, deze foto's mogen niet worden gekopieerd of dergelijke. Voor actuele fotos en meer voorbeelden van onze verschillende stylen wimpers volg onze socials op instagram en tiktok @fabelash.

Prijzen klik hier 

BROWS

Bij Fabelash kan je ook terecht voor diverse wenkbrauwbehandelingen en gezichtsbehandelingen.

BROWSHAPE / TINT / HENNA

Wij meten je wenkbrauwen zorgvuldig uit door Browmapping toe te passen, door de wenkbrauwen te epileren / waxen of met touw te ontharen creeeren we een perfecte vorm die bij het gezicht past. Door de wenkbrauwen te verven laten wij jou wenkies beter tot zijn recht komen.

HENNA BROWS

Het verschil tussen wenkbrauwen verven of met HENNA te behandelen is dat de HENNA ook de huid meeverft hiermee kunnen wij oneffenheden wegwerken en nog beter een perfecte wenkbrauw creeeren.

BROWLIFT

Met de Browlift 'ontkrullen ' wij jou wenkbrauwen waarmee de haren gestyled worden. Het resultaat? Volle strakke gelifte wenkbrauwen. Deze behandeling blijft tot wel 6 weken goed zichtbaar.

NEW! AIRBRUSH BROWS 

De nieuwste BROW behandeling van het moment! Met de Airbrush Brows brengen we met een speciaal apparaat Hybride verf aan op de wenkbrauwen. Strakke gepoedere wenkbrauwen als resultaat! De Hybride verf pakt zowel de huid als de haren en blijft tot aan 4 weken goed zichtbaar! Wij ervaren deze behandeling als een kopie van POWDERBROWS pmu alleen dan niet getattoeerd met getint! Dus twijfel je over Powderbrow PMU? Doe deze behandeling en je bent gelijk om!

PERMANENTE MAKE UP

Powderbrows PMU / Ombre Brows / EYELINER / LIPBLUSH / MICROBLADING NANO FILL

Fabelash is een GGD gekeurde Permanente Make up Studio. Met de nieuwste technieken pigmenteren wij de huid en creeeren wij de perfecte wenkbrauw, eyeliner of lippen die bij jou past. PMU Brows blijven 2- 3 jaar zichtbaar. 4-5 weken na de behandeling kom je terug voor de nabehandeling (nabehandeling is inbegrepen in de prijs, prijzen zie hier

bottom of page