top of page

FABELASH AMERSFOORT 033 2024685

FABELASH EDE 0318 228255

FABELASH ZEEWOLDE 036 3030971

YOU ARE VERY WELCOME AT OUR

FABELASH SALONS

Fabelash heeft in Nederland 3 eigen Salons waar je 6 dagen per week terecht kan voor diverse behandelingen , opleidingen en producten.

For our international locations visit www.fabelash.com.br

fabelash wimperextensions.jpg

LASHES

Wij verlengen elk natuurlijk wimperhaartje met één passende Fabelash zijde extension om zo een prachtige oogopslag te garanderen. 

Met ons ervaren team kijken wij samen naar uw wensen, welk eindresultaat verwacht u? en vooral wat past bij u!

Wimperextensions zijn er in diverse volumes zo kunt u gaan voor een natural look (one by one) een look die net wat voller is (2D, light volume) of toch net dat extra volume (Russian Volume)

Voor elke klant van jong tot ouder heeft Fabelash dé oplossing! Wij staan bekend om onze hoge service en adviseren u graag wat het beste bij u en uw natuurlijke wimpers past.

Neem vrijblijvend contact op met het Fabelash  team 

BROWS

De wenkbrauwen zijn de omlijsting van de ogen. En mooie strakke wenkbrauwen staan werkelijk iedereen! Wij zijn gespeciliseert in het creeeren van perfecte wenbrauwen.

Voordat de wenkbrauwen geverft / of met Henna worden behandeld shapen wij de wenkbrauwen zodat deze mooi gelijnd uitkomen, dit doen wij met touw / wax en/of pincetten. 

Wij hebben prachtige kleuren HENNA BROWS waardoor wij bij iedereen een mooie wenkbrauw kunnen creeeren in zowel vorm als kleur. Verven kan uiteraard ook! 

Het grote verschil tussen Henna en verf is dat Henna huid en haar tint en tot wel 6 weken zichtbaar blijft, de verf daar geniet je vaak tot max. 2 weken van en tint de huid niet.

Definitief mooie wenkbrauwen? Informeer naar Microblading hairstrokes en PMU powderbrows! (GGD gekeurd Permanente MAKE UP) tot zeker 2 -2,5 jaar resultaat!

Informeer bij één onze Brow Artists naar wat het beste bij jou wensen aansluit.

copacabana model.png

EPILEREN MET DRAAD

Wij zijn ervaren in het epileren met draad, zowel het gelaat kan hiermee onthaart worden als ook een strakke wenbrauwshape kan met deze unieke techniek gecreëerd worden. Deze techniek staat bekend onder de naam Threaden

Brow Wax

Pijnloos ontharen van uw wenbrauwen, dat kan met onze fijne facial wax producten 

Brow Tinting

Wij werken met de mooiste browtints waarmee wij iedere wenkbrauw kunnen verven, het resultaat van de verf blijft tot 3 weken goed zichtbaar. Met onze kennis van tinting, verven wij de brows in een kleur die bij u past.

HENNA BROWS

Met de Henna Brows tinten wij niet enkel uw haartjes maar ook uw huid, hiermee creëer je direct een volle en sprekende wenkbrauw die tot zeker 3 weken (soms langer) perfect zichtbaar is.

BROW PLAN

Samen met onze klant stellen wij het Browplan op, hiermee kunnen wij zorgen dat uw natuurlijke wenkbrauw weer terug komt in zijn vorm die passend bij uw gezicht is. 

lash volume lift lvl cursus wimperpermanent.jpg
fab brows.jpg
Carola_Doornbos_Fotografie-7969.jpg

LASH LIFT

Een mooie diepe krul in je natuurlijke wimpers! De krul blijft tot aan 6 weken goed zichtbaar en mascara dragen mag ; )

IMG_8147.jpg

BROWLIFT

Browlift haalt de krul uit je wenkbrauw weg en zorgt voor strakke wenkbrauwen die optisch voller lijken, dé trend van het moment!

Nagellak applicatie

NAILS

Bij onze nailartist Mary 
Jane kan je terecht voor nagelverlenging, BIAB, gellak, design nagels & manicures en pedicures!

BROWS & LIPS

FAB PMU
PERMANENTE MAKE UP 

T00352.jpg

POWDERBROWS

Met de nieuwste powder ombre techniek pigmenteren wij jou wenkbrauwen met als resultaat een mooie gepoederde strakke brow.

sorriso-kozmeticki-program-japansko-iscrtavanje-obrva.jpg

MICROBLADING

Handmatig creëren wij perfecte hairstrokes ( haartjes identiek als een echt wenkbrauwhaartje) hiermee krijg je een natuurlijke wenkbrauw.

COMBIBROWS

Bij de combibrows zetten wij je aanzet aan met strokes en poederen wij met de nieuwste techniek shading (from Brasil) de rest van de wenkbrauw.

wenkbrauw behandeling

LIPS

Met onze diverse pimentkleuren kunnen wij een perfecte lipkleur aanbrengen met de powdertechniek, volle gezond gekleurde lippen als resultaat.

HIDRAGLOSS LIPPIGMENTATIE.jpg
Permanente wimper make-up

INFRALASH

Een prachtige diepzwarte lijn tussen je natuurlijke wimperharen, hierdoor creeer je een volle wimperlijn

tot aan 3 jaar resultaat!

Beauty Fotografie

EYELINER / WING

Een mooie diepzwarte lijn als eyeliner, deze kan met of zonder wing gepigmenteerd worden. Plan je gratis intake gesprek in en laat ons samen met jou kijken wat het beste bij jou look past!

bottom of page